søndag 16. oktober 2011

Kretsmesterskap 16. oktober 2011

"Knut Ekelund stakk av med seieren i en svært jevn konkurranse.

Søndag 16. oktober arrangerte TFFK åpent kretsmesterskap/klubbmesterskap i fluekasting med de samme øvelsene og reglene som i Guidelinecup. 8 skarpskodde deltagere stilte til start i et flott høstvær. Stort sett rolige og ganske jevne vindforhold i løpet av dagen. Det ble utvist mye god kasting på et høyt nivå. Konkurransen ble meget jevn og spennende. Frode vant presisjon med 50 poeng. Vidar knep seieren i ørret lengde med 33,5 m. I sjøørret lengde var det Knut som trakk det lengste strået med et kast på 43 m. I laks lengde var det igjen Vidar som var lengst med 56,5 m.

Sammenlagt ble det Knut som knepent trakk det lengste strået og ble krets/klubbmester med en poengsum på 171. Men på delt 2. plass med 170,5 poeng kom Vidar og Frode. Jevnere kan det ikke bli! Anita stakk av med seieren i dameklassen ;-), merk dere hennes kast på 49 meter i laks lengde!

Dagen ble avsluttet med en 18' vinklet spey konkurranse. Her var det ikke fult så jevnt. Vidar briljerte på brygga og vant klart med et kast på hele 60,5 meter! Og ikke nok med det, på trening etter konkurransen la Vidar ut et kast på 64,5 meter!

Vi takker alle deltagerne for god insats og de som hjalp til med å arrangere. Arild skal ha en spesiell takk for at han trakterte oss med kaffe, pølser og burgere. Og Anita som hadde bakt kake til oss.

Frode Andersen"

En konsentrert Vidar
Anita - nå også med hatt
Knut- vår kretsmester

Arild - the kokkIngen kommentarer: